OWD2007 – Spetterend Slot

 Gepubliceerd door om 21:36  SURF
nov 142007
 
Op Sterk Water

Afsluitende act vandaag tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 was een optreden van Op Sterk Water. De vier heren zorgden ervoor dat we heel wat afgelachen hebben met hun ‘ImproCabaret’ zoals hun website het zelf noemt.
Ik heb een heel klein stukje opgenomen van het eerste liedje dat ze maakten naar aanleiding van een heel kort gesprek met Lisa Gommer. Jammer dat deze sessie niet in zijn geheel is opgenomen, had hem graag nog eens terug gezien. Al kan ik me voorstellen dat de ICTO-medewerker die op het podium zat (ik zal niet teveel details over hem geven) dat niet zo’n goed idee gevonden zou hebben. Die was nu wat eerlijk over zijn collega’s. :-)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.