OWD2007 – Spetterend Slot

 Gepubliceerd door om 21:36  SURF
nov 142007
 
Op Sterk Water

Afsluitende act vandaag tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 was een optreden van Op Sterk Water. De vier heren zorgden ervoor dat we heel wat afgelachen hebben met hun ‘ImproCabaret’ zoals hun website het zelf noemt.
Ik heb een heel klein stukje opgenomen van het eerste liedje dat ze maakten naar aanleiding van een heel kort gesprek met Lisa Gommer. Jammer dat deze sessie niet in zijn geheel is opgenomen, had hem graag nog eens terug gezien. Al kan ik me voorstellen dat de ICTO-medewerker die op het podium zat (ik zal niet teveel details over hem geven) dat niet zo’n goed idee gevonden zou hebben. Die was nu wat eerlijk over zijn collega’s. :-)

 Reacties uitgeschakeld voor OWD2007 – Spetterend Slot  Tags:

OWD2007 – SMS Wall

 Gepubliceerd door om 11:26  SURF
nov 142007
 
Wilfred Rubens SMS Wall

Ik zit bij de sessie van Wilfred Rubens tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 over Web 2.0 waarbij we voor het eerst een SMS Wall ter ondersteuning hebben. Deelnemers kunnen een SMS bericht sturen naar een nummer en dan reageren op de sessie, de stellingen en de vragen van Wilfred. Is even wennen ook voor Wilfred, maar het levert wel veel interactie op.
Note to self: volgende keer een wall waarbij meer dan 5 regels zichtbaar zijn en een neutrale achtergrond.

[update] Sessie is voorbij, knap werk van Wilfred, hard gewerkt, veel interactie met zaal, SMS Wall had duidelijk toegevoegde waarde.

OWD2007 – dag 2

 Gepubliceerd door om 11:18  SURF
nov 142007
 
Natschool / LOREnet sessie

Gisteren niet veel tijd meer gehad tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 om te bloggen. In de laatste sessieronde van de eerste dag een sessie verzorgd samen met Carl Verhoest van Three Ships over de wijze waarop wij Natschool gebruiken als repository voor leermaterialen die we binnen LOREnet beschikbaar stellen. De sessie vond plaats in de “beursarena” op de informatiemarkt. We hadden een volle zaal en dat was wel een positieve meevaller. Het was een leverancierssessie en persoonlijk staan dat soort sessies altijd onder aan mijn lijstje van keuzes (dan ga ik liever naar een verhaal over een ontwikkeling binnen een onderwijsinstelling luisteren). Maar goed, het was wat mij betreft dan natuurlijk ook geen verkoopverhaal in de pure zin van het woord.
Ik stond er niet om Natschool te verkopen, ik stond er te vertellen waarom we als Fontys deelnemen in LOREnet en om te laten zien hoe voor ons Natschool daar een heel logische rol en plek binnen heeft als volwaardige repository.

Ik had mijn fototoestel aan Koert van Oosten van Tree Ships gegeven en hij heeft tijdens de sessie foto’s gemaakt.
Ook onze presentatiebestanden komen online via Slideshare, omdat daar screenshots niet zo heel goed geconverteerd worden zal ik het origineel in PPT-formaat ook online zetten (deze week).

Gisterenavond natuurlijk feest op de informatiemarkt, veel te gezellig natuurlijk, zowel ruimte om lekker te dansen als ruimte om bij te kletsen met mensen die ik anders niet vaak genoeg tegen kom. F2F blijft ondanks alle technologie toch altijd top.

 Reacties uitgeschakeld voor OWD2007 – dag 2  Tags: