OWD2007 – dag 2

Natschool / LOREnet sessie

Gisteren niet veel tijd meer gehad tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 om te bloggen. In de laatste sessieronde van de eerste dag een sessie verzorgd samen met Carl Verhoest van Three Ships over de wijze waarop wij Natschool gebruiken als repository voor leermaterialen die we binnen LOREnet beschikbaar stellen. De sessie vond plaats in de “beursarena” op de informatiemarkt. We hadden een volle zaal en dat was wel een positieve meevaller. Het was een leverancierssessie en persoonlijk staan dat soort sessies altijd onder aan mijn lijstje van keuzes (dan ga ik liever naar een verhaal over een ontwikkeling binnen een onderwijsinstelling luisteren). Maar goed, het was wat mij betreft dan natuurlijk ook geen verkoopverhaal in de pure zin van het woord.
Ik stond er niet om Natschool te verkopen, ik stond er te vertellen waarom we als Fontys deelnemen in LOREnet en om te laten zien hoe voor ons Natschool daar een heel logische rol en plek binnen heeft als volwaardige repository.

Ik had mijn fototoestel aan Koert van Oosten van Tree Ships gegeven en hij heeft tijdens de sessie foto’s gemaakt.
Ook onze presentatiebestanden komen online via Slideshare, omdat daar screenshots niet zo heel goed geconverteerd worden zal ik het origineel in PPT-formaat ook online zetten (deze week).

Gisterenavond natuurlijk feest op de informatiemarkt, veel te gezellig natuurlijk, zowel ruimte om lekker te dansen als ruimte om bij te kletsen met mensen die ik anders niet vaak genoeg tegen kom. F2F blijft ondanks alle technologie toch altijd top.