OWD2007 HANdig!?

Een van de sessies waar ik gisteren bij was, was die van Esther van der Linde, van de HAN over hun HANdicoaches. Dat zijn docenten die een rol hebben als coach voor collega-docenten als het gaat om Onderwijs en ICT. Daarbij wordt bij de ondersteuning onderscheid gemaakt in het “Maturity level” van de docent die ondersteuning nodig heeft.

Die HANdicoaches hebben echter ook weer ondersteuning nodig, want (uiteraard) functioneren ook die docenten bij de start niet automatisch op de hoogste maturity niveau, hebben ze trainingsmateriaal nodig etc.
Dat trainingsmateriaal krijgen de HANdicoaches als 3/4 fabricaat aangeleverd zodat zij het zelf geschikt kunnen maken voor de context van hun opleiding. Ook een belangrijke tip die herkenbaar is.

Kortom, een verhaal dat zeer de moeite waard was en de slides bevatten ook zonder audio of live beeld al heel wat tips en info.