Wii ik ga weer op pad

OWD2007 - Klik voor grotere versie

Zometeen even een laatste check van wat ik in mijn tas mee moet nemen en dan eerst ‘gewoon’ naar mijn werkplek in Eindhoven en van daaruit vanavond door naar Utrecht. Eerst gezellig wat gaan eten met andere bloggers tijdens het Edublog diner, daarna blijf ik in Utrecht overnachten voor de SURF Onderwijsdagen 2007 die morgen en woensdag plaats vinden.
Zoals wel vaker voor komt ben ik er niet alleen om te luisteren, maar ook om te presenteren. Op dinsdag verzorg ik van 17:30-18:15 uur samen met Carl Verhoest van Three Ships een sessie “Repositories in het onderwijs: Kiest u er voor om te delen?”. Het is een zogeheten “Beurssessie & Demo” in de beursarena op de informatiemarkt. Dit jaar konden deelnemers aan de informatiemarkt voor het eerst ook een inhoudelijke sessie verzorgen. En aangezien ik van mening ben dat Natschool wat betreft opzet en functionaliteit een volwaardige concurrent is van de andere repositories die binnen LOREnet ingezet worden vind ik het geen probleem uit te leggen hoe wij daar gebruik van maken.

Maar vandaag nog eerst even tijdens de lunch een paar collega’s warm maken voor het concept Wii Sports. We hebben namelijk een Wii aangeschaft voor in het ictO Lab omdat we mensen wilden kunnen laten ervaren hoe dat voelt om alleen of met meerdere personen dit soort games te spelen. En het is sowieso geen ongezonde invulling van je lunchtijd. We zitten zo tegen 12:30 uur in gebouw S2 ruimte 0.35 mocht je nieuwsgierig en in de buurt zijn.