UPC Slingbox remote

 Gepubliceerd door om 14:54  UPC
nov 112007
 
UPC Slingbox remote

Een onbedoelde maar handige tip van Marco Derksen via Twitter: de Slingbox heeft ook een afstandsbediening die er hetzelfde uitziet als de afstandsbediening die bij je UPC Mediabox geleverd wordt. Ik zeg onbedoeld omdat Marco op afstand de SlingPlayer van iemand anders aan het uitproberen was en daarover een Tweet plaatste met een foto erbij.
Daar zag ik die afstandsbediening, terwijl ikzelf tot nu toe alleen de standaard afstandsbediening gevonden had.

Het was nog even zoeken, het blijkt dat ik het verkeerde soort apparaat geselecteerd had bij de setup:
UPC Slingbox - Klik voor grotere versie Ik had in bovenstaand scherm gekozen voor “Cable Box (analog or digital cable)” en dat werkte gewoon. Maar toen ik “DVR (Digital Video Recorder” koos, daarna UPC als leverancier aangaf had ik opeens naast de standaard afstandsbediening ook de keuzeoptie voor de UPC remote.
Handig.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “UPC Slingbox remote”

Reacties (3)
  1. Mooi te zien dat je geholpen bent door de test van Marco en mij!

  2. Ah, ik wist al niet welke Erik zijn wachtwoord zomaar aan Marco durfde geven! :-)

  3. Mijn ervaringen met de Slingbox staan inmiddels online. http://www.marketingfacts.nl/berichte
    Benieuwd of jouw ervaringen vergelijkbaar zijn.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.