Soms is een stapje terug goed

 Gepubliceerd door om 11:02  Internet
nov 092007
 
“Vorig jaar had Microsoft een conflict met het bedrijf Eolas over het automatisch laden van ActiveX-controls in IE. Om Eolas tegemoet te komen, paste Microsoft in maart 2006 IE aan en voegde een barrière toe aan de browser.”

(bron)

Omdat Microsoft nu een deal met Eolas heeft zal het bedrijf volgend jaar de eerder ingebouwde beperking ongedaan maken. Dan kun je dus weer de code van ‘vroeger’ gebruiken zonder dat bezoekers een keer extra moeten klikken om hem actief te maken.

 Reacties uitgeschakeld voor Soms is een stapje terug goed  Tags:

Nog een paar dagen…

 Gepubliceerd door om 07:05  SURF
nov 092007
 
OWD2007 - Klik voor grotere versie

Het is weer bijna zover: a.s. dinsdag en woensdag vinden de SURF Onderwijsdagen 2007 plaats. Met minder deelnemers dan vorig jaar, maar meer online mogelijkheden. Als je je ingeschreven hebt zul je de afgelopen weken al een aantal dingen voorbij hebben zien komen.
Ik zet er een aantal op een rij:

OWD2007 weblog
Ook dit jaar verzorgt Gerard Dümmer het OWD 2007 weblog. Daar plaatst hij al een paar weken berichten over de Onderwijsdagen. Via de RSS-feed van het weblog kun je daarvan op de hoogte blijven. En natuurlijk kun je er ook reageren.

OWD2007 wiki
De site bevat tevens een wiki. Sprekers hebben de mogelijkheid gekregen hier een pagina aan te laten maken. Dit jaar hebben 11 sprekers daar gebruik van gemaakt. Op de startpagina laat Gerard in een screencast zien hoe je daar vragen kunt indienen voor die sessies. Lees verder….