okt 142007
 

Twee updates naar aanleiding van de twee berichten van eerder vandaag:

Tip voor je niet favoriete browser
Ik kreeg een mail van Hans van Stam die vertelde dat ik niet persé een batch-bestand hoefde te maken voor het opstarten van Internet Explorer. Hij legde uit dat ik ook gewoon rechtstreeks
“C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe” https://ctm.fontys.nl/clicktomeet/
kon invoeren bij het maken van een snelkoppeling. Snel en simpel, want het werkt inderdaad. Dank je Hans!

Snellere downloads
Ik heb ook bericht terug van Dreamhost naar aanleiding van mijn bericht over de langzame downloads: “There was a throttle the domain set at 10Mb/s. I’ve gone ahead and upped it to 30Mb/s, which will hopefully improve your download speeds. That would allow you the use just about 1/3 of the shared servers total port.”

De download is inderdaad een stuk sneller (snel genoeg). Maar mogelijk begin ik de server van Dreamhost een beetje te ontgroeien. Dat is vervelend, want van die 10 dollar per maand naar een eigen server is simpelweg een te grote financiële stap. We zullen zien.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.