City Code Maastricht

 Gepubliceerd door om 07:12  Algemeen
sep 112007
 
Maastricht

Als je de foto zo ziet kun je je waarschijnlijk haast niet voorstellen dat we gisteren ook een paar keer flink nat geworden zijn tijdens ons teamuitstapje naar Maastricht. Daar hebben we de City Code Maastricht proberen te kraken (georganiseerd door TreaT Maastricht). Het concept is bekend: puzzelen tot je er bij neer valt.
Leuk om te doen al is het eigenlijk de bedoeling dat je er een paar dagen voor neemt zodat je ook wat meer tijd hebt om terwijl je de puzzels probeert op te lossen de verschillende historische punten van Maastricht te bekijken. Zeker een aanrader.

 Reacties uitgeschakeld voor City Code Maastricht  Tags:
sep 112007
 
WTC Memorial

In Second Life is een monument ingericht voor de slachtoffers van de aanslagen van 11 september 2001. Dit is de SLURL. Ik las er over bij 3pointd en ben er zelf ook even gaan kijken. Hieronder zie je twee afbeeldingen en als je op de afbeelding hiernaast klikt dan kun je een kort Quicktime filmpje bekijken dat ik er gemaakt heb terwijl ik rond liep. Second Life is een virtuele wereld, maar toen ik langs de grote muren met namen loopt realiseerde ik me heel goed dat dat allemaal real life mensen waren die er nu niet meer zijn.
Indrukwekkend.

Vandaag is er vanaf 14:46 uur ook in Second Life een herdenkingsbijeenkomst.

WTC monument - Klik voor grotere versie WTC - Klik voor grotere versie
 Reacties uitgeschakeld voor Monument voor 11 september 2001 in Second Life  Tags: