Dreamhost heeft het druk

Als je dit bericht ziet, zijn de problemen ofwel opgelost, of je hebt mazzel. Maar het hele DreamHost netwerk heeft ernstige problemen op het moment.
Zie ook deze statusmelding.

Nou ja, hun eigen website ligt er ook uit, is wel zo eerlijk. Excuus voor het ongemak, ze werken er ongetwijfeld hard aan.

[22:51] Hmm, de dreamhoststatus.com website (speciaal hiervoor in gebruik) had problemen met zijn database en is nu vervangen door een pagina met de tekst “DreamHost is currently experiencing network outages. We are tracking down the cause of this problem and will update you as soon as possible. Check this page for updates.“. De site hier is niet heel snel, maar lijkt te werken. Het beheerpaneel van Dreamhost heeft nog problemen met laden, FTP werkt wel. Geen updates hier meer vanavond, morgen weer een nieuwe dag. Dat staat er vast ook wel weer een update bij Dreamhost online.