A Good Year

 Gepubliceerd door om 20:40  Film en Boek
feb 092007
 
A Good Year

In A Good Year speelt Russell Crowe een harde beurshandelaar die opgegroeid is bij zijn oom in Frankrijk. Die oom heeft hij al een hele tijd (zo’n 20 jaar) niet meer gezien, maar als er geen testament is en de oom komt te overlijden, blijkt hij de enige erfgenaam te zijn. Natuurlijk wil hij eerst het hele zaakje (waard een paar miljoen euro) niet houden maar verkopen. Dan duikt er ook nog een onwettig kind (van zijn oom) op waardoor zijn hele claim op losse schroeven komt te staan. Hij wordt verliefd (nee, gelukkig niet op zijn nichtje, maar op een knappe vrouw uit het dorp die geen enkele andere man wil, maar hem wel) en uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig op het wijnkasteel in Frankrijk. Tenzij je in een vliegtuig van San Francisco naar Amsterdam zit moet je minimaal met z’n tweeën op de bank zitten want dit is een op en top chick-movie.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.