Workshop Weblogs, Wiki’s en Forums

 Gepubliceerd door om 12:21  Algemeen
jan 182007
 
Workshop Weblogs, Wiki's en Forums

Ik zit bij de Biloba-workshop over weblogs, wiki’s en forums die vandaag twee keer aangeboden wordt. De belangstelling was groot. De inschrijving zat binnen een paar dagen meer dan vol. We maken gebruik van drie interne trainers die elk een van de deelonderwerpen zelf ook al gebruiken. De deelnemers worden direct vanaf de start aan het werk gezet en krijgen dan tijdens de workshop aanvullende uitleg. De foto is gemaakt tijdens de afsluitende discussie over toepassing van de functionaliteiten binnen Fontys. Leuk.
[update] Weet wat bijgeleerd: als je automatisch van de Qtek via Flickr naar je weblog post, moet je er natuurlijk wél rekening mee houden dat de foto niet automatisch gedraaid wordt.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.