Speciaal voor Liesbeth

“Zoals afgesproken:
http://www.moqub.com/wp-rss2-combined.php
een rss met zowel de post als de comments … Nu jij!”

(bron)

Ehm, ik moest even diep denken over wat ik nou weer precies beloofd had (lees: ik heb een mail naar Moqub gestuurd), er zal ongetwijfeld iemand zijn die die post boven water weet te toveren (of was het bij het edublog-dinner?).
Ik kon/kan me nog herinneren dat Moqub liever RSS-feeds heeft met alleen het volledige bericht, zónder reacties of andere zaken. Zoals dat bij WordPress standaard is, daar heb je de reacties los. En dat vind ik vreselijk. Dan moet ik twee feeds voor één blog toevoegen en dan reacties en berichten bij elkaar gaan houden in mijn hoofd. Toen heb ik gezegd dat als zij zou zorgen voor een geïntegreerde feed (post + reacties), er uiteraard vanuit gaande dat dat niet zou gebeuren, ik ook voor een feed met alleen de berichten zou zorgen.

Beloofd is beloofd, ik ga er geen reclame voor maken, niet toevoegen aan de menubalk etc. maar hij is er en zal gewoon blijven werken:
RSS LIGHT RSS-feed met volledige berichten zónder reacties
p.s. er komt géén aparte feed met alleen de reacties en nee ik laat me niet meer verleiden tot andere beloften wat RSS betreft. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
moqub
moqub
17 jaren geleden

Er zal geen mail van te vinden zijn want – zoals je zelf al opmerkt – het is tijdens het Edublogdiner besproken. Dank je wel! Ik zal hem meteen in mijn Bloglines plaatsen. En volgende x misschien niet zo dicht bij mij in de buurt gaan zitten, of minder biertjes drinken…. :D

Moqub

Willem
Willem
17 jaren geleden

Klopt, ik heb het Pierre horen zeggen. Maar dat het nu zo’n drinker is is mij niet opgevallen…