0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Aren Slootweg
15 jaren geleden

Hallo Pierre,

Ik kwam je reactie tegen op het internet. En ik wilde even zeggen dat ik het erg leuk vind dat je de Bondtekoe podcast waardeert. Tip, schrijf je in voor de Bondtekoe nieuwsbrief dan wordt je als eerste geïnformeerd bij het uitkomen van een nieuwe ‘The New Wave’ aflevering.

Met muzikale groeten,

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Aren,

Is het opnemen van de RSS-feed in iTunes zoals ik nu gedaan heb, daar niet net zo handig voor?

Aren
15 jaren geleden

Niet iedereen is handig met rss, feeds en andere technische termen. Veel luisteraar bezoeken gewoon podfeed of podplaza naar aanleiding van een mail en luisteren dan via de website. Maar als je iTunes of iPodder gebruikt is dat voor jou dus niet nodig (-;