Groot versus Klein

Het idee doet een beetje denken aan die reclame waar zo’n knul punaises op de kaart prikt om aan te geven waar je allemaal kunt pinnen en waarbij je daarna ziet dat die punaise in het groot zich ergens in de grond boort. Maar dan anders.

Als ik zo’n filmpje bekijk verbaas ik me niet alleen (iets wat ik gelukkig vaak doe) over het feit dat iemand de moeite neemt om stof en planken te verzamelen, uit te rekenen/tekenen hoe zo’n vorm te maken, dat te realiseren in hout en stof en er dan zo’n filmpje van te maken. En het camerawerk getuigd ook van kennis van zaken.
Is er iemand die hier niet een mooie lesopdracht in ziet?
Uit de bijbehorende website en andere filmpjes op YouTube blijkt dat Aram Bartholl “Media artist und freelancing in interaction design and mobile application concepts” is en dat dit niet zomaar een toevallig product is van iemand die tijd over had, maar van iemand die weet hoe het web te gebruiken om zijn projecten onder de aandacht te brengen. Mooi.
Gevonden op Google Maps Mania waar je nog een paar andere voorbeelden van foto’s van Google Maps markers “in het echt” kunt vinden.