okt 222006
 

Dan moet je er snel bij zijn want over vier afleveringen komt er een einde aan de beste audiopodcast die ik ken.

“…Inmiddels merken we dat het tijd wordt voor een nieuwere uitdaging. We hebben tot nu toe bijna 50 afleveringen gemaakt, en het nieuws raakt er voor ons een beetje af. Dit komt mede door dat er nauwelijks meer reacties komen op de podcasts en de gekozen muziek ( diegene die wel hun reactie plaatsen; enorm bedankt, we blijven dit waarderen!). Het is altijd leuker om feedback te krijgen op de dingen die je doet dan je af te vragen ‘voor wie doe ik dit nou eigenlijk, alleen omdat ik het zelf leuk vindt??’
Onze bedoeling is om na de 50ste New Wave te stoppen met het podcasten….”

(bron)

Het is het nadeel van iTunes en het soort podcast dat de Bondtekoe is. Het gaat om de muziek, het is geen inhoudelijke discussie waar je via de website op wil reageren, maar ik realiseer me dat ik zelf de reacties die ik via de EduKast-website krijg wel heel erg op prijs stel.
Ik ben geen luisteraar van het eerste uur. Mijn verzameling gaat terug tot aflevering 23 van begin dit jaar. Met de specials erbij zijn dat tot nu toe 28 afleveringen, 807MB aan prima muziek. Het is de enige podcast waar ik alle afleveringen van bewaard heb sinds ik er naar luister en waarvan ik de afleveringen meerdere malen beluister, het archief heb ik daarom ook maar even veiliggesteld zojuist. Via de RSS-feed kun je nog de laatste 17 afleveringen binnen halen. Ik zou zeggen, wacht er niet te lang mee.

“…Tja…., en mochten we nu gebombardeerd worden met verzoekjes en reacties van luisteraars dat we niet gemist kunnen worden, dan kunnen we natuurlijk altijd nog een nieuwe overweging maken… :).”

(bron)

Tja, wat moet ik hier op zeggen. Ik vind het doodzonde als ze er mee stoppen, maar vind ook niet dat je door moet gaan als je vind dat de tijd van stoppen rijp is. Ze vragen langer dan dat door te gaan lijkt me niet handig, maar via het contactformulier of het bericht op de site laten weten wat je van de Bondtekoe vindt is natuurlijk wél altijd een goed plan!

okt 222006
 
Winnov - Klik voor grotere versie

Hoewel Robert Scoble niet meer bij Microsoft werkt, blijft hij doen waar hij goed in is/was: filmpjes maken. Op Podtech.net kun je de nodige afleveringen vinden (ook via iTunes te subscriben!) en hoewel de aflevering van 20 oktober bij mij niet via iTunes binnen wilde komen en de omschrijving “…new CBox 3, which lets you build educational experiences on the Web. Really unique video camera and room recording system.” natuurlijk erg verkoopachtig aandoet kan ik je de moeite van het downloaden ervan aanraden.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Winnov CBox 3 – Waar heb ik dat nou eerder gezien?  Tags: