Google Blog Search Ping test

 Gepubliceerd door om 11:19  Algemeen
okt 082006
 

Willem Karssenberg schrijft over de ping-faciliteiten van Google Blog Search en verwijst ook naar de pagina waar uitgelegd wordt hoe dat met XML-RPC kan. En dat is waar ook de Nucleus PingPong-plugin gebruik van maakt, dus daar ook de URL toegevoegd. Eens even testen of berichten nu nóg sneller verschijnen.

 Reacties uitgeschakeld voor Google Blog Search Ping test  Tags:

UPC Digital of toch maar niet!

 Gepubliceerd door om 10:49  UPC
okt 082006
 

UPC Digital heeft blijkbaar ook Deurne bereikt, want ik heb een informatiepakket met DVD ontvangen waarin de levering van de mediabox aangekondigd werd. Ik begrijp dat ik overigens ook al via Tele2 Compleet of Canal Digitaal aan de digitale TV kan, wist ik niet, en zo zie je maar dat UPC-werkwijze in ieder geval voor meer bekendheid zorgt.
Toch wist de DVD me niet te overtuigen, meer zender hoef ik niet echt, mijn tegoed bij de DVD-winkel waar ik 1,75 euro per dag-DVD betaal is nog lang niet op, mailen en spelletjes spelen doe ik op mijn laptop en de kinderen idem, een harde schijfrecorder heb ik nog niet dus dat zou (tegen bijbetaling) een handig extra kunnen zijn, maar die is er nog niet.
Dus daarom toch maar even rondkijken om te zien wat anderen daar al over geschreven hadden. Lees verder….