Phonifier.com – snel mobiele webpagina’s

Phonifier - Klik voor grotere versie

Via een bericht over Bitty Browser (ben ik overigens minder enthousiast over), kwam ik bij de Phonifier-website. Het is een open source script dat je ook meteen via de Phonifier-website kunt gebruiken om een light-versie van een willekeurige webpagina te maken. Bijvoorbeeld van het ICT en Onderwijs-blog. Het ‘strippen’ gaat in ieder geval voor hier nog niet optimaal en je hebt dus meer aan de PDA-versie die je automatisch voorgeschoteld krijgt als je met IE op Pocket PC langs komt, maar het is een open source script (PHP) dat je ook zelf kunt downloaden en lokaal op je server kunt zetten (niet afhankelijk van andere sites) en waarbij je kunt bijdragen aan het optimaliseren van het resultaat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Edwin
14 jaren geleden

hahaha

Als ik die stripperd op zbdigitaal loslaat houd ik alleen een kale versie van een google zoekbalk over.
Wat je noemt tot op het bot uitgekleed :-)

Pierre
14 jaren geleden

Zonder Phonifier is zbdigitaal redelijk op een PPC te lezen. De kop is dan nogal zwaar als je bedenkt dat ik de pagina dan via GPRS binnen haal.
De kolom met de berichten blijft binnen de breedte van mijn schermpje, maar de regel met de tags gebruiken zo nu en dan (niet altijd) de volle breedte van de brede kop.