Mixed feelings #2

 Gepubliceerd door om 06:42  Internet
sep 262006
 
Which one are you?

Nou ik het toch over mixed feelings heb. De comics van Blaugh roepen die zeker ook op. Het zijn schitterende grappen in één afbeelding. En je mag ze nog op je weblog plaatsen ook én er is een RSS-feed.
Maar wanneer is het punt bereikt dat je gewoon té veel reclame op je site hebt staan? Waar je ook kijkt staan wel verwijzingen naar de sponsor en de RSS-feed bestaat voor 50% uit advertenties. Elk tweede bericht in de feed is er eentje dat alleen verwijst naar de sponsor.
Blaugh, ik hoop niet dat dit de toekomst wordt voor de leuke dingen die te vinden zijn online.

Mixed feelings

 Gepubliceerd door om 06:29  Geocoding
sep 262006
 
“A friendly reminder to all — please upgrade your site to use API v2, if you haven’t already. We plan to shut down API v1 in a month.”

(bron)

Hmmm, ik weet niet of ik dit nou goed nieuws vind of niet. Ik weet zelf niet of ik alle Google maps scripts die ik links en rechts gebruik (gebruikt heb) wel bijgewerkt heb. Als het niet relevant was om de straten in Europa / Nederland zichtbaar te maken waarschijnlijk niet. Waarom dan die versie van de API er helemaal uitgooien? Ik neem aan dat die kaarten het dan niet meer doen. En ik neem aan dat iedereen die er voordeel bij had om die nieuwe features in de kaarten te laten zien, die upgrade inmiddels wel al uitgevoerd heeft.