Mixed feelings

“A friendly reminder to all — please upgrade your site to use API v2, if you haven’t already. We plan to shut down API v1 in a month.”

(bron)

Hmmm, ik weet niet of ik dit nou goed nieuws vind of niet. Ik weet zelf niet of ik alle Google maps scripts die ik links en rechts gebruik (gebruikt heb) wel bijgewerkt heb. Als het niet relevant was om de straten in Europa / Nederland zichtbaar te maken waarschijnlijk niet. Waarom dan die versie van de API er helemaal uitgooien? Ik neem aan dat die kaarten het dan niet meer doen. En ik neem aan dat iedereen die er voordeel bij had om die nieuwe features in de kaarten te laten zien, die upgrade inmiddels wel al uitgevoerd heeft.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
DuiMDog
14 jaren geleden

Tsja… M’n vergelijking oud vs nieuw zal in ieder geval niet meer werken, vrees ik. :(
Voor de rest hangt het er erg vanaf in hoeverre de v1>v2 truc (het simpelweg veranderen van v=1 in v=2) voldoende soelaas biedt.

Als je meer moet doen dan dat ben je inderdaad niet blij…