Emerce opent eiland in Second Life

 Gepubliceerd door om 06:33  Second Life
sep 112006
 
emerce - Klik voor grotere versie
“Emerce heeft een eiland in de virtuele wereld Second Life geopend. Op het eiland is de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek, de lokatie waar deze week het uitverkochte eDay zal plaatsvinden, gedeeltelijk nagebouwd. Verder demonstreren 13 van de beste Second Life-developers er hun kunnen.”

(bron)

Op mijn mail een tijdje geleden waarin ik vroeg waar in SL ze nou te vinden waren heb ik nooit antwoord gehad, maar via deze aankondiging kan het natuurlijk ook. De SLURL voor als je er zelf naar toe wilt. Het is allemaal nog net op tijd af want Emerce wil het eiland tijdens eDay a.s. donderdag gebruiken als virtuele ontmoetingsplek overdag en ’s avonds. Zo zal het overhandigen van de Engelse vertaling van “De Emocode” en de bijbehorende presentatie simultaan plaats vinden in Second Life op het Emerce eiland en op eDay. En ik neem aan dat er ook tijdens de workshop een dag eerder (helaas weer zo iets waar ik niet bij kan zijn) gebruik van gemaakt zal worden.

Emerce geeft duidelijk aan zelf ook nog zoekende te zijn met het gebruik van het eiland. Ze staan open voor voorstellen en verzoeken voor gebruik (uiteraard afhankelijk van hun goedkeuring). Iets om in je achterhoofd te houden als je een klein evenement wilt ondersteunen met SL en niet de financiële ruimte hebt om net als zij gedaan hebben ontwerpers/bouwers in huren.

Derailed

 Gepubliceerd door om 00:02  Film en Boek
sep 112006
 

Derailed Addison Timlin Derailed
Derailed is een film die jou eerst linksaf stuurt en dan zelf keihard rechtsaf slaat. Was je altijd gewend aan Jenifer Aniston in ‘lieve’ rolletjes? In deze harde actiethriller zorgt dat er voor dat je ook als kijker extra op het verkeerde been gezet wordt. Aanrader, maar niet voor de kleintjes.

 Reacties uitgeschakeld voor Derailed  Tags: