Vakantie

Zo, afwezigheidsassistent staat aan, vakantie-voicemail ingesproken en bijna alle mailtjes verstuurd die ik nog voor de vakantie moest versturen.
Op 7 augustus start voor mij deel 2 van 2006 en tot die tijd ga ik er lekker van genieten. Van die vijf weken ben ik er in ieder geval drie helemaal compleet offline en de overige twee probeer ik zo min mogelijk (werk-)mail te zien. Daarom dus toch maar die assistent al heb ik er eigenlijk een hekel aan. Stuur je iets naar een mailinglijst, krijg je X meldingen terug dat mensen op vakantie zijn.
Eigenlijk was vandaag overigens al mijn eerste dag, maar ik kan het iedereen aanraden: plan je vakantie en werk dan de eerste dag nog thuis even door. Lijkt zot, maar het geeft je de ruimte om alle laatste openstaande zaakjes even af te ronden of tot na je vakantie in de wacht te zetten. Zorgt voor een heel relaxed gevoel.