Nog 25 minuten

En dan start de eerste EduKast Skypecast. Er zijn geen genodigde gasten, dus het kan zijn dat je de enige bent en dan heb je uiteraard ruim tijd om je mening te geven over de stelling dat Podcasts in het onderwijs nu reeds achterhaald zijn.
Je hebt nodig: Skype 2.5 beta en een headset. Een webcam is niet nodig, er is geen video.
Zie ook dit bericht voor meer info.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard Dummer
Gerard Dummer
14 jaren geleden

Dag Pierre,

Zou wel mee willen doen maar zie niet hoe ik me kan aanmelden.

Pierre
14 jaren geleden

Hoi Gerard,

Oei, de Skypecast liep van 20:00 – 21:00 uur, dus nu zul je inderdaad niet meer kunnen aanmelden. Het uiteindelijke toegang krijgen bleek inderdaad minder helder dan ik gehoopt had (het was ook mijn eerste skypecast). Ook ik als host zg de link om toegang te krijgen pas exact op het aangegeven moment. En nu nadat de officiĆ«le tijd is afgelopen krijg ik ook geen toegang meer omdat ik dat venster afgesloten heb.

Ik zal later vanavond een post plaatsen over de ervaringen. En hij wordt gegarandeerd nog vervolgd (al kan dat na de vakantie zijn).

Gerard Dummer
14 jaren geleden

Dag Pierre,

Ik zag je bericht om ongeveer kwart voor negen binnenkomen op mijn Feedreader. Daar zat dus al een vertraging op de lijn. Ik dacht al: wie gaat er nu onder een voetbalwedstrijd Skypecasten.

Pierre
14 jaren geleden

Ik zal de volgende keer ruimer vooraf aankondigen.