Als mensen over je praten

 Gepubliceerd door om 08:10  Algemeen
jun 112006
 

Veel mensen zullen van tijd tot tijd jaloers zijn (geweest) op Robert Scoble. Immers, hij ziet alle nieuwe gadgets het eerste, reist (voor zijn werk en privé) de hele wereld rond, ontmoet interessante mensen. Kortom, wie zou niet in zijn schoenen willen staan. Nou, op het moment zou ik dat zeker niet willen.
Afgelopen donderdag, toen tijdens de streaming video workshop de video/audio-verbinding voor het eerst open stond riep iemand “Pierre gaat weg bij Fontys”. Was een grapje, ik heb geen reden om te vertrekken, maar toch enige verwarring aan de andere kant van de lijn. Dat was snel op te lossen/recht te zetten en gelukkig ook nauwelijk de moeite waard om te weten.

Maar als je Robert Scoble heet dan is het (al dan niet 100% zeker, maar in ieder geval nog niet door hem online bevestigde) gerucht dat je Microsoft gaat verlaten groot nieuws waar de hele blogosphere (tja, ik nu ook) over wil schrijven. Zie bijvoorbeeld technorati, google, ask.
Leuk als er nog mensen zijn die je het persoonlijk even wilt vertellen (als het al waar is). En helemaal leuk al het niet waar zou zijn. Ik vind het bericht op Scripting News eigenlijk nog wel het ergst. Dave Winer heeft de hele analyse al klaar. Klopt zich hard op de borst om te vertellen de Scoble al jaren zijn vriend is, maar dat dit ook veel beter voor hem is.
Bah. Als ik Scoble was dan had ik voorlopig even helemaal genoeg van bloggers en bloggen.