Internet op halve kracht

Mijn ADSL-verbinding werkt vandaag op halve kracht. Servers in de VS zijn (allemaal?) onbereikbaar. Andere servers doen het goed. Betekent bijvoorbeeld dat de weblog van Hans Mestrum voor mij onbereikbaar is, idem voor die van Wilfred Rubens en ook Wikispaces is onbereikbaar.
Gelukkig voor mij was ik de tweede beller hierover bij de helpdesk van Tele2 (dat op de website volhoudt dat er geen problemen zijn), dat zorgde er voor dat men wat sneller uitging van een netwerkprobleem aan hun kant, ook al konden ze het nog niet verklaren/verhelpen.
Oh, en

ipconfig /flushdns

heeft juist niet het gewenste effect, want het aantal sites met problemen is nu gestegen. Ik kan ook Furl.net niet meer bereiken.

0 0 stem
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
14 jaren geleden

Ik heb ook Tele2 (Compleet). Inmiddels staat er wel een storingsmelding op de versatel pagina waarnaar je link in je bericht.

Wikispaces, Furl, en Wilfred Rubens zijn voor mij gewoon bereikbaar. Maar Hans Mestrum niet.

03-06-2006 17:00 Landelijke Versatel ADSL Storing
Op dit moment is er een landelijke ADSL storing. Deze storing heeft betrekking op de volgende pakketten: Versatel Plus, Family, Budget en Gratis. U kunt problemen ondervinden met uw verbinding. Deze storing wordt zo snel mogelijk opgelost. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Pierre
14 jaren geleden

Het probleem bij Tele2 is opgelost. Ik kan ook Hans weer bereiken al moest ik daar wel eerst de dns-cache voor flushen.
Vervelender is dat ik in de tussentijd mijn adsl-modem gemold heb. :-( Zit nu achter mijn USB-backup…

Pierre
14 jaren geleden

Ehm….ik ben de verbinding met Hans al weer kwijt…idem voor http://www.ask.com/ , http://www.wikispaces.com/ en http://www.furl.net/ …terwijl die zojuist even gewerkt hebben.

Pierre
14 jaren geleden

De verbinding met alle sites is weer terug.

Hans Mestrum
14 jaren geleden

Eh wat een problemen? Lag dat aan mijn TypePad omgeving? Want ik lees hier dat mijn weblog niet te benaderen was en andere wel.

Pierre
14 jaren geleden

Ja en Nee. Zover ik begrepen heb had het te maken met de locatie van de servers waarop de websites die ik niet kon bereiken gehost werden/worden. Niet iets waar Typepad iets aan kon doen of kon veranderen overigens.