Gabcast settings

 Gepubliceerd door om 12:17  Internet
mei 262006
 

Bij deze de settings zoals ik die heb gebruikt om er voor te zorgen dat Gabcast.com audioberichten die ik er via de telefoon inspreek direct kan doorplaatsen naar mijn weblog hier.

gabcast - Klik voor grotere versie

De app-path is hetzelfde als bij Dailymotion, dus iets in de trand van ../nucleus/xmlrpc/server.php
Username en password spreken voor zich.
Het blog ID moet je even in Nucleus opzoeken, in dit geval heeft het blog dat ik gebruik ID 1
En de <title> tag is datgene dat er voor zorgt dat Nucleus de title uit het bericht kan halen.

Ik heb overigens de titel van het channel aangepast dat heet nu “Audiopost” in plaats van “ICT en Onderwijs BLOG” omdat Gabcast de titel van het channel gebruikt in de titel van de posts. En dan vind ik “Audiopost #6” logischer dan “ICT en Onderwijs BLOG #6”. Je kunt zo overigens ook zien hoeveel audioposts ik al weggegooid heb, want de nummering loopt gewoon door.

 Reacties uitgeschakeld voor Gabcast settings  Tags:

Gabcast

 Gepubliceerd door om 11:38  Algemeen
mei 262006
 

Gabcast! ICT en Onderwijs BLOG #3

[update] Vervelend is dat Gapcast geen echte titel bij het bericht plaatst, al lijkt dat in de opmaak hierboven wel zo. Daar gaat Nucleus in mijn setup niet zo lekker mee om, omdat voor het bedenken van de URL die titel nodig is. Dat gaat merkbaar worden bij meer dan één audiobericht op een dag.
Ik denk dat dat sowieso iets is om in de API aan te passen en er dan voor te kiezen dat Nucleus bij berichten die zonder titel gepost worden een standaard-titel (met tijd van posten er in om hem binnen een dag uniek te maken) aanmaakt.
Ik heb voor nu het bericht hier maar even handmatig aangepast.

 Reacties uitgeschakeld voor Gabcast  Tags: