Openvlog

 Gepubliceerd door om 00:39  Leertechnologie
mei 102006
 

Op verzoek van Willem Karssenberg ook nog even een ‘test’ met Openvlog.

Ik kan er kort over zijn: sober, niet beter dan de anderen en de overdaad aan advertenties is erg storend. Ik krijg het daar niet voor elkaar de FLV te achterhalen op een manier waarop ik hem in een eigen player kan weergeven en de iframe-optie die je hierboven ziet toont een adsense-advertentie.
[update] Ik kon het natuurlijk niet laten uit te zoeken of ik die stomme adsense advertentie boven het filmpje hier in het bericht niet kwijt kon raken. Dat kan. In de URL voor de iframe staat standaard &dest=1. Maak daar &dest=0 van en de advertentie is weg.
Als je dan de hoogte van het iframe aanpast naar height=’320′ ben je ook de rest van de tekst eronder kwijt.

6 dagen

 Gepubliceerd door om 00:29  Persoonlijk
mei 102006
 

Zoveel dagen waren er nog leeg in mijn agenda tussen nu en mijn zomervakantie (die overigens al op 1 juli begint): 6
Dat betekent dat er nog veel collega’s mij vervelend gaan vinden tussen nu en de zomer omdat een vergadering/afspraak plannen heel moeilijk is. En het betekent dat ik nieuwe uitnodigingen voor presentaties / conferenties of andere leuke werkzaamheden tussen nu en de zomer haast per definitie zal moeten afwijzen.
Een extra stimulans om mijn laptop ook deze keer niet mee op vakantie te nemen, want die drie weken volledig offline heb ik straks extra hard verdiend.

 Reacties uitgeschakeld voor 6 dagen  Tags: