Podcast Academy

 Gepubliceerd door om 10:26  Edupodcast
apr 292006
 
Podcast Academy - Klik voor grotere versie

Gisteren was dag 1 en vandaag is dag 2 van Podcast Academy at Boston University. De sessies worden live gestreamed in RealVideo-formaat, maar je kunt ze ook downloaden in Quicktime-formaat. Wel even wat schijfruimte vrij maken, de bestanden voor dag 1 (nog niet eens helemaal compleet) nemen 1,37GB ruimte op je schijf in.
Wat ik tot nu toe van de inhoud gezien heb is interessant. Ook al is de introductie “The Concepts & Making them happen” van Doug Kaye niet echt nieuw voor mij, sommige tips zijn toch weer interessant.

Encoding tips - Klik voor grotere versie

Lees verder….

Verkoop je sessie zelf

 Gepubliceerd door om 08:24  Media
apr 292006
 

Even los van de discussie of je nu wel of geen sprekers moet hebben en ja, het valt nog even te bezien hoeveel sprekers dit aandurven vind ik het een prima idee: vraag sprekers voor een conferentie (niet zomaar een conferentie in dit geval) een videoboodschap in te spreken waarin ze uitleggen wat ze gaan doen in hun sessie. Vind je hun videoboodschap oninteressant, dan weet je dat je die sessie links kunt laten liggen, want daar ga je dan ook niets aan vinden. En als een spreker dat niet wil? Tja, daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar ik denk dat het voldoende reden zou zijn om hem/haar niet uit te nodigen om te spreken of een sessie voor te zitten.

 Reacties uitgeschakeld voor Verkoop je sessie zelf  Tags: