Bloglines accepteert nu ook pings

“Here ye, here ye… Bloggers & publishers, Bloglines can now accept pings directly from you in two ways. Read more at http://www.bloglines.com/services/api. If you already ping Ping-O-Matic, or if your blog is hosted with LiveJournal, TypePad or MovableType, no need to lift a finger. We’ve already got you covered.
Bloglines readers, you too will benefit. Blog posts from publishers who choose to ping us will show up within minutes, sometimes seconds, of being posted.”

(bron)

Handig. Ik heb de url toegevoegd aan het lijstje sites die een ping krijgen, dus mijn 130 Bloglines-subscribers zouden dit bericht redelijk snel moeten kunnen zien.
[update] Ik realiseer me net dat dat niet zo snel gaat omdat Bloglines een nieuw bericht pas kan zien als Feedburner de RSS-feed bijgewerkt heeft. En ik had nog geen ping voor Feedburner ingebouwd zitten. Eens kijken of het nu beter gaat.