The Chronicles of Narnia

 Gepubliceerd door om 06:26  Film en Boek
apr 242006
 

Chronicles of Narnia, The (1DVD) - The Lion, the Witch and the Wardrobe Georgie Henley The Chronicles of Narnia, The Lion, the Witch and the Wardrobe
Mooie film, waar je je eigenlijk van kunt afvragen hoe droevig het einde eigenljk is. Ik kende de boeken namelijk niet en wist dus niet dat dit op deel 2 van 7 boeken gebassed is. De kans is dus ook groot dat Disney er een of meerdere vervolg-verhalen aan vast knoopt.
Voor het overige is het een beetje Peter Pan meets Jumanji meets Lord of the Rings. Een echte Disney-film dus, maar ook deze zeker niet voor de kleintjes ook al is het (uiteraard) een volledige bloedloze veldslag die gevoerd wordt.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.