Knowledge Exchange

 Gepubliceerd door om 19:44  SURF
apr 242006
 

Het tweede deel van de sessie van Bas Cordewener tijdens de SURF Communitydag op 19 april (deel 1) had als onderwerp Knowledge Exchange. Bas verteld over dit samenwerkingsverband tussen de Electronic Research Library uit Denemarken, de Research Foundation uit Duitsland, het Joint Information Systems Committee (JISC) uit het Verenigd Koninkrijk en SURF waarbij de vier organisaties afgesproken hebben te investeren in capaciteit om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken en waar mogelijk inspanningen op elkaar af te stemmen.

audio directe link naar de uitzending   (15 minuten en 39 seconden). Ook hier is het bij het luisteren handig om het pdf powerpointbestand bij de hand te houden en mee te bladeren.

 Reacties uitgeschakeld voor Knowledge Exchange  Tags:

SURF Internationaal Jaarplan 2006-2007

 Gepubliceerd door om 19:36  SURF
apr 242006
 

Bas Cordewener Tijdens de SURF Communitydag op 19 april heb ik de sessie van Bas Cordewener, manager internationale samenwerking Platform ICT en Onderwijs van SURF opgenomen. Het eerste deel van de sessie ging over het SURF Internationaal Jaarplan 2006-2007.
audio directe link naar de uitzending   (13 minuten en 45 seconden). Bij het luisteren is het waarschijnlijk handig om het pdf powerpointbestand bij de hand te houden en mee te bladeren.
De reden van de wat mindere audio deze keer heb je hier kunnen lezen.

 Reacties uitgeschakeld voor SURF Internationaal Jaarplan 2006-2007  Tags:

The Chronicles of Narnia

 Gepubliceerd door om 06:26  Film en Boek
apr 242006
 

Chronicles of Narnia, The (1DVD) - The Lion, the Witch and the Wardrobe Georgie Henley The Chronicles of Narnia, The Lion, the Witch and the Wardrobe
Mooie film, waar je je eigenlijk van kunt afvragen hoe droevig het einde eigenljk is. Ik kende de boeken namelijk niet en wist dus niet dat dit op deel 2 van 7 boeken gebassed is. De kans is dus ook groot dat Disney er een of meerdere vervolg-verhalen aan vast knoopt.
Voor het overige is het een beetje Peter Pan meets Jumanji meets Lord of the Rings. Een echte Disney-film dus, maar ook deze zeker niet voor de kleintjes ook al is het (uiteraard) een volledige bloedloze veldslag die gevoerd wordt.

 Reacties uitgeschakeld voor The Chronicles of Narnia  Tags: