Knowledge Exchange

 Gepubliceerd door om 19:44  SURF
apr 242006
 

Het tweede deel van de sessie van Bas Cordewener tijdens de SURF Communitydag op 19 april (deel 1) had als onderwerp Knowledge Exchange. Bas verteld over dit samenwerkingsverband tussen de Electronic Research Library uit Denemarken, de Research Foundation uit Duitsland, het Joint Information Systems Committee (JISC) uit het Verenigd Koninkrijk en SURF waarbij de vier organisaties afgesproken hebben te investeren in capaciteit om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken en waar mogelijk inspanningen op elkaar af te stemmen.

audio directe link naar de uitzending   (15 minuten en 39 seconden). Ook hier is het bij het luisteren handig om het pdf powerpointbestand bij de hand te houden en mee te bladeren.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.