Harry Potter en de Vuurbeker

 Gepubliceerd door om 09:27  Film en Boek
apr 162006
 

Harry Potter en de Vuurbeker (2DVD) (Special Edition) Daniel Radcliffe Harry Potter en de Vuurbeker
Jeetje, is het al weer deel 4 van Harry en zijn vriendjes?
Ik heb de boeken niet gelezen, begrijp dat er in de film blijkbaar veel is weggelaten. Geen saaie of slechte film, maar als je niet warm loopt voor de avonturen van het trio dan mis je er ook weer niet heel veel aan als je hem nog niet gezien hebt.

 Reacties uitgeschakeld voor Harry Potter en de Vuurbeker  Tags:

Sweet Charity

 Gepubliceerd door om 09:19  Persoonlijk
apr 162006
 

Ik had tijdens de opening van het collegejaar bij Fontys een paar jaar geleden al eens een kort stukje van de musical gezien, toen door de zeer getalenteerde dames van de Fontys Dansacademie (helaas kan ik de foto’s van toen nergens vinden!). En ook gisteren spetterde de uitvoering, nu door Mark Vijn Theaterproducties weer de zaal in. De rare indeling in de nieuwe Philipszaal van het Parktheather in Eindhoven waarbij de stoelen steil omhoog lopen (een beetje het Amsterdam Arena idee) én het feit dat we stoelen op rij 2 (er was ook nog een rij 1a, 1b, 1c) hadden maakte dat ik sowieso het gevoel had dat we bijna op het podium zaten.
En nee, het waren niet de knap uitgevoerde paaldansscènes die de meeste indruk maakte. De massale en energieke dans in de club waar Charity met Vittorio Vidal naar toe gaat en waar zo ongeveer de hele rest van de cast aan meedoet en waarbij het enthousiasme er vanaf straalde was wat mij betreft de absoluut top!

 Reacties uitgeschakeld voor Sweet Charity  Tags: