Breeze Introductie

 Gepubliceerd door om 13:00  Presentatie
apr 012006
 

Opname van een Breeze-sessie op 26 april 2006 over Breeze. De opname is eerst gemaakt met de in Breeze ingebouwde opnamevoorzieningen en daarna met Camtasia Studio opgenomen tijdens het afspelen om er voor te zorgen dat de opname ook offline opgeslagen kon worden.

Breeze Introductie via Breeze
(Flash-formaat, 35 minuten en 12 seconden met navigatiemogelijkheden).
office Gebruikte Powerpointpresentatie

N.B. De audio in de opname is op de Breeze-server niet helemaal synchroon opgeslagen. Daardoor lijkt het alsof we soms door elkaar heen praten. Dat is alleen op de opname zo!

 Reacties uitgeschakeld voor Breeze Introductie  Tags:
apr 012006
 

Rapport geschreven in opdracht van stichting Kennisnet Ict op School en SURFnet bv.
Het rapport gaat in op de verschillende toepassingen die tot de social software worden gerekend, vergelijkt ze met elkaar en geeft voorbeelden van gebruik.
pdf PDF-versie

 Reacties uitgeschakeld voor Inleiding Social Software in het Onderwijs  Tags:

Markeer als gelezen!

 Gepubliceerd door om 07:36  Algemeen
apr 012006
 
“Iran heeft vrijdag bij wijze van experiment een raket afgevuurd die onzichtbaar is op radarapparatuur. Dat heeft de staatstelevisie meegedeeld. De proef verliep succesvol.”

(bron)

Zou het wellicht….? Tja, dat is balen vandaag. Elk opmerkelijk nieuwtje moet je nóg beter checken. Gelukkig zijn er veel lijsten beschikbaar zoals die van vorig jaar, dit jaar (uiteraard), de 100 beste ooit, een webring erover, nog een actuele lijst. Kortom, het beste is om vandaag maar gewoon alle berichten in je feedreader als gelezen te markeren zónder ze te lezen. En dan in de tuin gaan werken of zo. Morgen is het weer normaal, behalve als je Google gebruikt, want dat mag je uiteraard nooit geloven wat je leest.

 Reacties uitgeschakeld voor Markeer als gelezen!  Tags: