Bellen onderweg

“KLM begint volgend jaar een proef met mobiel bellen aan boord van een vliegtuig. In een toestel, dat waarschijnlijk op een Europese bestemming vliegt, mogen passagiers gebruikmaken van hun mobiele telefoon. Bovendien kunnen ze met hun BlackBerry-apparaat of elektronische zakagenda (pda) e-mailen, zei een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij vrijdag.”

(bron)

Internet in de lucht of e-mail onderweg prima, maar ik moet er eigenlijk niet aan denken dat het straks mogelijk wordt dat mensen tijdens die 8 uur vlucht tussen Amsterdam en de VS de hele tijd kunnen gaan zitten bellen. Ik hoop maar dat ze dit eerst/alleen in de business class toestaan. Want zo lang met zo veel mensen in zo’n kleine ruimte vind ik al genoeg zonder mee te hoeven luisteren met al die telefoongesprekken links en rechts.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
17 jaren geleden

Helemaal met je eens Pierre. Eh … Ik ga nog een stapje verder in mijn ‘hopen’: Ik hoop voor iedere niet zakelijke reiziger dat het voor altijd beperkt blijft tot business class. Er zijn grenzen.