0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
17 jaren geleden

Nog steeds een rood uitroepteken in bloglines achter jouw blog. Overigens zegt Bloglines dat er 7 abonnees zijn op de full-feed (die ik gebruik), dus zo groot zou de duik niet mogen zijn? Je zegt dat je een dag zal moeten wachten, maar wat bedoel je daarmee? Bloglines ververst toch veel vaker de feeds?
Ik heb me nu ook geabonneerd op de andere feed en dan worden er 13 items weergegeven tot en met het artikel: "hoe eng is audio". Dan zou er dus vanaf de "Green screen" bijdrage wat fout gegaan moeten zijn. Deze feed heeft 12 abonnees, waaronder jij zelf. Misschien heb je wat aan deze informatie?
Overigens valideert jouw feed wel goed in tegenstelling tot die van mezelf, waar validator ontelbare fouten in ontdekt. Het gekke is dat Bloglines die desondanks moeiteloos weergeeft. De meeste fouten zitten trouwens in de header die Blogger genereert en waar ik geen sturing op heb.

Pierre
17 jaren geleden

Omdat Bloglines elke afwijking in een URL als een apart weblog ziet heb ik (minimaal) vijf verschillende tellers in. De URL http://www.gorissen.info/Pierre/xml-r… heeft alleen al 72 abonnees, en dat is er zo eentje die op het moment niet werkt. Feedburner geeft aan dat er maar voor 2 URLs en in totaal 22 Bloglines-subscribers (zijn er normaal >100) opgehaald wordt.

Het moest wachten tot vandaag omdat ik gisterenavond uit eten ging. ;-)