Jóuw log, jóuw regels

 Gepubliceerd door om 22:32  Algemeen
mrt 022006
 

Ik heb gisteren de discussie bij Blogsumer (de site lijkt er nu effe niet te zijn overigens) over het al dan niet achteraf updaten van berichten vanaf een afstandje gevolgd. Voornamelijk ook omdat ik vond dat de eerste reactie van Fred het allemaal goed genoeg verwoordde wat mij betreft.
Op About:blank stond vandaag een bericht dat in het verlengde van de discussie van gisteren ligt. Wat zijn je verplichtingen als blogger. En in de afsluitende zin van de reactie van Aukje kan ik me eigenlijk wel heel goed vinden: Jóuw log, jóuw regels. Nee, niet verstandig als je het best bezochte blog van de hele wereld wilt hebben, maar het maakt die wereld wel een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

[update 3 maart] De Blogsumer-site is weer in de lucht. Het feit dat ik het bericht nu aanpas zou voer voor discussie kunnen zijn. Had ik dit ook gedaan als het bericht een paar dagen oud was geweest? Waarschijnlijk niet, tenzij Marc me daar dan op gewezen had en het daardoor duidelijk was dat een aanvulling posten handig was.

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Jóuw log, jóuw regels”

Reacties (5)
 1. Hè, dit geeft me lucht!
  Vandaag dus maar eens geen bericht op m’n eigen weblog…
  Jammer dat Blogsumer eruit ligt. Had frEDSCAPEs dus toch gelijk dat hij de reacties daar wilde! Gelukkig kun je die van mij dan ook bij hem vinden:

 2. Gewoon naar de sneeuw gaan Willem en zorgen dat je niet met de gipsvlucht terug hoeft te komen, wij zijn er volgende week ook nog wel. :-)

 3. Ik slaag een diepe zucht. Een zucht van ellende. Heb ik net een migratie achter de rug naar een volgens velen stabiele webhoster, lees ik dat de blog niet bereikbaar was gisteravond. Ik word daar een beetje moedeloos van.

 4. Maar gelukkig wel verklaard zie ik nu.
  http://phpbbhost.nl/index.php?categor

 5. Willem
  geniet van de sneeuw en het al of niet beschikbaar zijn van internet… Zoniet, ervaar dit als rust, en denk terug aan ‘vroeger’ tijden toen internet voor ons nog niet bestond.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.