Shotcode #3

Vertelde ik gisteren in de EduKast nog dat ik niet verwachte dat het zo’n vaart zou gaan lopen met ShotCode, komt vandaag het volgende bericht langs:

“Pocketinfo.nl gaat vanaf aanstaande dinsdag gebruik maken van de ShotCode technologie. Zo krijgen artikelen over mobiele software ieder een unieke ShotCode. Tijdens het lezen van het artikel kan de ShotCode gescand worden met de mobiele cameratelefoon en een demoversie van het besproken software programma wordt direct gedownload. Alles valt nu direct zelf met de Smartphone of PDA te testen!”

(bron)

Is natuurlijk wel een site met de juiste doelgroep. Maar wat ik met toch nog afvraag is: ‘als ik nou een bericht aan het lezen ben op mijn PDA en daar staat dan zo’n ShotCode in, hoe zorg ik er dan voor dat ik de camera van mijn PDA daar een foto van maakt?’.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Alex
Alex
16 jaren geleden

was er maar een printscreen knop…

Pierre
16 jaren geleden

Ik zou een applicatie die gewoon op een pc/laptop draait en waar ik het plaatje via het klembord in kan plakken wel zo handig vinden. Sowieso, als je de afbeelding op je beeldscherm kunt laten zien dan zou je niet nog eens een foto ervan moeten hoeven te maken.