Presentatie over podcasting en videoblogging

Op 30 januari heb ik een korte presentatie/workshop verzorgd over podcasting en videoblogging. Zoals ik al vertelde is de opname die we toen gemaakt hebben tijdens het editen verloren gegaan, maar dankzij de video-opname gemaakt door Frank Niesten kan ik toch een kort overzicht van de sessie laten zien en horen.
Het geluid is overigens niet opgenomen met de microfoon die je in het filmpje ziet, maar met de microfoon op de Video-8 camera van de PTH. Ik zal de volgende keer laten horen hoe het mét dasspeldmicrofoon klinkt.
En, tot mijn eigen verbazing eigenlijk, blijk ik ook onder mijn presentatie muziek toegevoegd te hebben. Het opnieuw converteren naar WMV en MP4 duurt wat lang om dat nu nog even snel aan te passen, maar dat zou ik nu ook niet meer doen.