Mijn Qtek S110 is binnen!

 Gepubliceerd door om 22:45  Tools
jan 252006
 
Qtek S110

Eigenlijk had ik vanavond nog hard aan de slag gemoeten met het voorbereiden van de Natschool-demo voor morgen tijdens de gebruikersbijeenkomst bij Fontys, maar vanmiddag kwam mijn Qtek S110 eindelijk binnen en die moest ik natuurlijk uitproberen. Het tot stand brengen van een Bluetooth-verbinding met mijn laptop (zodat ik zo op internet kon) bleek wat moeilijker dan gehoopt. Uiteindelijk bleek het installeren van de nieuwste versie van Microsoft ActiveSync het probleem op te lossen.
Mijn bluetooth GPS-ontvanger is overigens ook vandaag binnen gekomen, maar die hangt nog aan de oplader. Moest met de Qtek ook maar liefst 8 uur! Wordt vervolgd, eerst nog even wat voorbereiden voor morgen.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Mijn Qtek S110 is binnen!”

Reacties (4)
  1. Gefeliciteerd! Een programma dat je in ieder geval heel graag zult willen hebben is: GetPDAscreen. Daarmee kan je mooie screendumps maken voor bijv. je eerstvolgende screen- of podcast. Hierbij als cadeautje van mij.

  2. Dank je voor de tip. Die staat inderdaad op mijn lijstje. Maar ik ga vanavond eerst maar even rustig lezen hoe nieuwe toepassingen installeer.
    En dan is een applicatie die de verbinding Qtek <-> GPS-ontvanger regelt natuurlijk ook iets wat hoog op mijn verlanglijstje staat.
    Én synchronisatie van mijn mail via de telefoon, want bluetooth heb ik natuurlijk alleen iets aan in de buurt van mijn laptop (als die aan het/een netwerk hangt). :-)

  3. Great Pierre! Ik heb dezelfde en het is een geweldig apparaat, alleen als telefoon is het wat minder (kan ook aan mijn provider liggen). Handig is dat je alles wat je nodig hebt onderweg terugvind in één enkel apparaat

  4. @Willem: het programma werkt bij mij niet, ik krijg een foutmelding dat de afbeelding niet opgehaald kan worden. Dan staat er wel een BMP op de Qtek, maar die moet ik er dan handmatig afhalen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.