KPN Hotspot station Eindhoven

In alle stilte werkt KPN aan het uitbreiden van het aantal NS-stations dat voorzien is van draadloos internet. Afgelopen donderdag klapte ik mijn (nieuwe) laptop open in de trein en kreeg bericht dat er een KPN-hotspot beschikbaar was.

Hotspot Eindhoven - Klik voor grotere versie

Handig is overigens dat je ook zonder te betalen zo gebruik kunt maken van de online reisplanner van de NS (zie ook de schermafdruk).

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
16 jaren geleden

Pierre, ik zit ook heel vaak in de trein en ontdekte precies hetzelfde in Eindhoven. Perron 1/2 in het wachthok is een ideale plek om de tijd te doden als de trein weer net voor je neus vertrek.
Handig om bij de hand te hebben is dit Hotpots overzicht ,dat wel maandelijks wisselt.

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Rob,

Je was me net voor met die lijst. Die kwam ik vandaag ook tegen. Ik was eerder op het station dan anders en heb dus 10 minuten in de trein naar Venlo (staat al klaar) gezeten. Prima ontvangst ook in de trein. Dus ging ik even kijken waar ik allemaal zonder in te loggen terecht kon. Er zijn al redelijk wat stations aangesloten en zoals je elders hebt kunnen lezen komen er ook meer tankstations, vakantieparken en broodjeszaken bij. Nu alleen **in** de trein nog overal…..