Edukast en Educast

 Gepubliceerd door om 13:00  Edupodcast
jan 082006
 

Nog eentje die ik bijna vergeten was: via het forum van podfeed.nl werd ik gewezen op deze podcast in ontwikkeling. Die gaat blijkbaar “Educast” heten (met een C in plaats van een K). En hoewel ik de groei van het aantal edupocasters natuurlijk erg goed zou vinden, hoop ik wel dat ze daarvoor een naam willen kiezen die iets onderscheidender is. Ik heb ze een mailtje gestuurd met de vraag (niet eis, want het is immer geen gedeponeerd merk) een andere naam te verzinnen.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Edukast en Educast”

Reacties (2)
 1. Gegevens van SIDN.nl:
  Domeinnaam educast.nl(eerste domein)
  Datum registratie 26-09-2005
  Domeinnaam edukast.nl(eerste domein)
  Datum registratie 30-09-2005
  Naamgeving is altijd een lastige discussie, maar in dit geval vraag ik me af wie eerder was?
  Wat als jij een verzoek krijgt van Edu Assist met het vriendelijke verzoek je naam aan te passen?

 2. Hoi Willem,

  Klopt. Wist ik niet overigens dat educast.nl al geclaimd was.
  Maar: het gaat hier niet om Edu Assist die een podcast beginnen met de naam Educast. Het gaat hier om Toer-IP die een podcast beginnen met de naam Educast. Dat is een andere eigenaar.
  Als Edu Assist (de eigenaar van educast.nl) aannemelijk kan maken dat zij voor 30-09-2005 al voornemens waren een podcast te beginnen op educast.nl en aan mij vragen dan mijn podcast een andere naam te geven, dan ben ik weliswaar benieuwd hoe ze dat aannemelijk gaan maken, maar dan zouden ze een punt hebben.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.