Asterisk video bij Systm

“What is Asterisk? Asterisk is an insanely powerful, yet easy to use, open source voip telephony toolkit (server software) that runs on virtually any platform. It allows anyone to manage VoIP services in their own home in more powerful ways than the most expensive PBX (public branch exchange).”

(bron)

Ik zou door alle gedoe rond de overstap naar een andere server bijna vergeten te linken naar deze zeer informatieve aflevering van Systm over Asterisk. De verschillende versies van de video (stevig in omvang) zijn te downloaden vanaf deze pagina. Lijkt het opeens allemaal heel eenvoudig en dat is het ook als het werkt. Het is een feed (ook voor de iPod Video!) die sowieso de moeite waar is om in de gaten te houden, maar die stevig is in omvang van de videobestanden.

Zie ook de overige berichten over Asterisk hier op de site, bij Technorati, en mijn links op FURL.