De EduKast in gesprek met de OWD-bloggers

Afgelopen dinsdagavond heb ik een gesprek gehad met Michel Duijvestijn, Gerard Bierens en Cindy De Smet over hun ervaringen als bloggers tijdens de SURF Onderwijsdagen 2005. Michel, Gerard en ikzelf zaten op drie verschillende locaties in Nederland en Cindy zat in België. Het was daarmee ook een test van het opnemen van zo’n gesprek. De audiokwaliteit is dan ook zeker geen radiokwaliteit.
Ik heb het gesprek opgeknipt in twee delen, volgende week donderdag zet ik deel twee online, deel 1 staat in drie versies online: MP3, WMV en MP4.
De MP4-versie werkt ook op een iPod, de WMV-versie werkt in Mediaplayer en op Pocket PC’s met mediaplayers. De meerwaarde van de enhanced versies ten opzichte van de audio is deze keer niet zo groot, maar er zijn mensen die alleen die versies downloaden voor op hun mobiele apparaat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
16 jaren geleden

Er wordt vaak gezegd of gedacht dat de edu-wereld niet tot de early adapters hoort, maar dat er live geblogd werd op de SURF Onderwijsdagen bewijst het tegendeel!

Verder: Heel leuk om van een aantal mensen wiens blog ik lees (Smetty en Gerard) nu ook hun stem te horen.

Ik heb ook een technische vraag:
Ik ben heel benieuwd hoe je deze discussie hebt opgenomen! (Skype?)

Fred Zelders
16 jaren geleden

Toen je met de afkondiging begon ben ik gestopt met luisteren.
Ik dacht … toch nog even luisteren of je nog een leuke muziek gebruikte als afsluiter. Want dat ben ik inmiddels al helemaal van je gewend :-)
dom Dom DOM!

Want … Ja hoor! In de staart kondig je aan dat je in de volgende aflevering terug komt op de techniek achter dit gesprek.
Ik wacht dus gewoon tot volgende week op het antwoord op de vraag uit mijn vorige reactie.