dec 012005
 

Afgelopen dinsdagavond heb ik een gesprek gehad met Michel Duijvestijn, Gerard Bierens en Cindy De Smet over hun ervaringen als bloggers tijdens de SURF Onderwijsdagen 2005. Michel, Gerard en ikzelf zaten op drie verschillende locaties in Nederland en Cindy zat in België. Het was daarmee ook een test van het opnemen van zo’n gesprek. De audiokwaliteit is dan ook zeker geen radiokwaliteit.
Ik heb het gesprek opgeknipt in twee delen, volgende week donderdag zet ik deel twee online, deel 1 staat in drie versies online: MP3, WMV en MP4.
De MP4-versie werkt ook op een iPod, de WMV-versie werkt in Mediaplayer en op Pocket PC’s met mediaplayers. De meerwaarde van de enhanced versies ten opzichte van de audio is deze keer niet zo groot, maar er zijn mensen die alleen die versies downloaden voor op hun mobiele apparaat.

PodGuides op je iPod

 Gepubliceerd door om 10:24  Edupodcast
dec 012005
 
“Welkom bij Podguides.net
Via deze gebruiksvriendelijke site kan je gratis gesproken rondleidingen (PodGuides) downloaden voor je iPod. Geniet van gedetailleerde beschrijvingen van wat er te zien is tijdens een bezoek aan de stad (museum, …) van jouw keuze. Een PodGuide is een downloadbare audio tour (een soort virtuele gids).”

(bron)

De site is niet nieuw en zal vast wel op verschillende plaatsen besproken zijn, maar ik kende hem nog niet. Het concept bevat een aantal interessante concepten die ik nog wat nader wil gaan bekijken. Lees verder….