Belangrijk Eindhovens kruispunt aangepakt

“Verkeer op het belangrijke kruispunt Fellenoord/Kennedylaan in Eindhoven moet de komende maand rekening houden met overlast. De gemeente gaat deze ‘black spot’ aanpakken omdat er veel ongelukken gebeuren.
Er komt een tijdelijke verkeersregelinstallatie waardoor het verkeer minder snel doorstroomt.
Op 23 december moet het kruispunt door een gloednieuwe installatie een stuk veiliger zijn. Automobilisten wordt geadviseerd het kruispunt voorlopig te mijden en over de Montgomerylaan te rijden.”

(bron)

Dit is het kruispunt bij het station in Eindhoven waar ik op weg naar mijn werkplek altijd langs kom. Daar is het in de spits sowieso al druk, ik zal kijken of ik morgen even een sfeerimpressie van de te verwachten chaos ter plekke kan maken. :twisted:

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
16 jaren geleden

Het was nog niet afgezet vanochtend, dus nog geen chaos.

Waldo Smeets
16 jaren geleden

Hey, die waarschuwing had ik nog niet gezien. Heb een paar dagen thuis gewerkt, maar morgen weer eens kijken als ik er langs race. Moet zeggen dat ik weinig moeite heb met dit kruispunt. Ze kunnen beter het andere eind van de Kennedylaan aanpakken, daar waar het aansluit op de grote ring en waar we altijd vast staan voor die mensen die de A50 opwillen :-(