nov 192005
 
“The time has come to shut down this blog/site/podcast. This has come about for many reasons which I won’t bore you with.”

(bron)

Mashuptown.com is niet meer. Dat Adam Curry ze niet meer durfde te draaien was niet zo’n probleem, maar nu de muziekindustrie er blijkbaar werk van gaat maken zal het een genre worden waar via de gewone weg heel moeilijk aan te komen zal zijn. :cry:

 Reacties uitgeschakeld voor Mashuptown is Dead, Long Live Mashuptown  Tags:

EduExchange 2005 – Plugfest

 Gepubliceerd door om 10:03  Leertechnologie
nov 192005
 

Afgelopen donderdag vond in Utrecht het besloten Plugfest in het kader van EduExchange 2005 plaats. EduExchange is een evenement dat inmiddels voor de tweede keer georganiseerd wordt door Kennisnet en SURF in samenwerking met ROC-i-partners, Schoolmanagers VO en AVS op 7 december a.s. (berichten naar aanleiding van de eerste editie)
Het evenement richt zich vooral op “niet-techneuten” die de grote lijnen uit moeten zetten op dit gebied, dat wil zeggen: onderwijsmanagers, directeuren, beleidsvoorbereiders, vertegenwoordigers van contentleveranciers, softwareleveranciers etc.
Nee, inderdaad, niet gericht op de docent of de student, al denk ik dat veel docenten het best een interessante dag zouden vinden. Lees verder….