Uitstel heffing MP3 Spelers

 Gepubliceerd door om 13:19  Tools
nov 082005
 
“De omstreden heffing op MP3 spelers en DVD hard disc recorders, die op 1 januari 2006 van kracht zou worden ter compensatie van gederfde inkomsten, is van de baan. De Stichting Onderhandelingen Thuiskopievergoeding (SONT), die door het Ministerie van Justitie is benoemd als gesprekspartner van de Stichting Thuiskopie en de hardwarefabrikanten, zou maandag een besluit nemen over de heffing, maar heeft daarvan op het laatste moment afgezien. Officieel heet het dat het besluit hierover is opgeschort.”

(bron)

Ik weet het, het is het bekende verhaal, maar ik wil me er toch even boos over maken: natuurlijk, er zijn heel wat illegale MP3’s in omloop (daarmee bedoel ik MP3’s waarbij de artiest geen financiële vergoeding krijgt voor het recht om die te beluisteren terwijl hij/zij dat wel verlangt), maar al die podsafe, creative commons licensed, bij iTunes gekochte, of zelf van een eigen gekochte CD geconverteerde MP3, zijn al betaald of verlangen geen financiële vergoeding. Dus ga heel snel een echte baan zoeken in plaats van te zoeken naar alternatieve manieren om zo veel mogelijk geld binnen te halen van jouw (en andermans) klanten! :evil:

Locatie Edublogdinner 2005

 Gepubliceerd door om 13:11  Edubloggers
nov 082005
 
“Het is bijna zover, over precies een week (maandagavond 14 november in Utrecht) wordt het tweede Nederlandse Edublog Dinner gehouden. Inmiddels is de locatie rond.”

(bron)

Je kunt je nog tot a.s. donderdag aanmelden bij Patrick, zoals gezegd ook niet-(edu-)bloggers zijn welkom. :-)

 Reacties uitgeschakeld voor Locatie Edublogdinner 2005  Tags: