Tornado

 Gepubliceerd door om 16:01  Algemeen
nov 062005
 
“EVANSVILLE (ANP) – Een tornado heeft zondag het leven geëist van zeker zeven bewoners van een woonwagenkamp in de Amerikaanse plaats Evansville in de staat Indiana. Volgens een woordvoerder van het plaatselijke rampenteam scheerde de tornado in de nacht van zaterdag op zondag over het gebied.”

(bron)

Terwijl het hier overal prachtig weer is met bomen die alle denkbare tinten bruin kleuren en een temperatuur die eerder aan lente doet denken dan aan november. Maar juist die warmte was de reden van het kunnen ontstaan van deze tornado.

Tornado Tornado
 Reacties uitgeschakeld voor Tornado  Tags:

Podcasts en de Platenmaatschappijen

 Gepubliceerd door om 06:18  Edupodcast
nov 062005
 
“Platenmaatschappijen tegen legalisering podcasts
4 november 2005 – Door Tonie van Ringelestijn
De Nederlandse platenmaatschappijen zien na overleg af van een gezamenlijke podcastlicensie. Podcasters die muziek willen draaien zullen daarvoor voor elk liedje afzonderlijk toestemming moeten vragen aan de betrokken platenmaatschappij.”

(bron)

Slecht artikel op emerce.nl. Niet omdat het zo slecht zou zijn dat er nog geen overeenkomst is voor het gebruik van commerciële muziek in podcasts, maar omdat de ‘hoofdrolspeler’ in het bericht (Wouter Rutten) in de reacties duidelijk aangeeft dat de kop van het bericht niet klopt (podcasts zijn namelijk niet illegaal) en wijst op een inhoudelijke fout met betrekking tot het deel over het gebruik van DRM.

 Reacties uitgeschakeld voor Podcasts en de Platenmaatschappijen  Tags: ,

New York – Princeton

 Gepubliceerd door om 05:25  SURF
nov 062005
 
New York

Vanmiddag (voor jullie: gisterenavond) aangekomen in mijn hotel in Princeton en dus weer een permanente (draadloze) internetverbinding. Tijd even dus voor een update, links naar foto’s en wat meer uitleg over wat ik hier nou eigenlijk kom doen.

Lees verder….

POE-101-20051104

 Gepubliceerd door om 04:58  Edupodcast
nov 062005
 

Als ik geen 6.000km van huis was dan kon je zien dat ik zit te glimmen van trots. Hans Mestrum is aan het podcasten geslagen. En ik was een stukje van de motivatie daarvoor. 8)
De eerste aflevering is nog niet meer dan een vingeroefening van Hans, ben benieuwd welk format hij kiest voor aflevering 102.