Podcasts en de Platenmaatschappijen

 Gepubliceerd door om 06:18  Edupodcast
nov 062005
 
“Platenmaatschappijen tegen legalisering podcasts
4 november 2005 – Door Tonie van Ringelestijn
De Nederlandse platenmaatschappijen zien na overleg af van een gezamenlijke podcastlicensie. Podcasters die muziek willen draaien zullen daarvoor voor elk liedje afzonderlijk toestemming moeten vragen aan de betrokken platenmaatschappij.”

(bron)

Slecht artikel op emerce.nl. Niet omdat het zo slecht zou zijn dat er nog geen overeenkomst is voor het gebruik van commerciële muziek in podcasts, maar omdat de ‘hoofdrolspeler’ in het bericht (Wouter Rutten) in de reacties duidelijk aangeeft dat de kop van het bericht niet klopt (podcasts zijn namelijk niet illegaal) en wijst op een inhoudelijke fout met betrekking tot het deel over het gebruik van DRM.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.